5 lätta tips för till ett vackert hår!



Vissa dagar orkar man bara inte, men du behöver inte ha mössan på hela dagen bara för det. Så här fixar du håret snabbast möjligast. Hittade dessa 5 steg på Galamour.se och jag tycker de är riktigt bra och lätta för att göra sigg hår en aning vackrare om mornarna.

1. Snabbstylat.
Forma sängfrippan genom att dra en plattång genom stora sektioner hår (varje sektion bör vara undefär en femtedel av ditt hår). Flippa gärna ut topparna lite för att få en form på det. På det här sättet fixar du håret på 30 sekunder och eftersom du tar så mycket hår åt gången ser det inte stylat ut, bara snyggt.

2. Vackert hår. Få din omgivning att fokusera på hur vackert ditt hår ser ut genom att gnugga lite silikonserum mellan händerna och kamma håret med fingrarna för att få ut produkten i hela håret (undvik hårbotten med några centimetrar). Om du har lockigt hår - krama in serumet i håret underifrån.

3. Locka. Sexa upp rakt hår på minuten med en bred locktång. Dela in håret i fem-sex sektioner och locka håret nedifrån och upp, bara någon decimeter, genom att rulla håret runt tången - knip inte med klämman. Låt lockarna vara ifred tills du är klar med allt och lös upp sektionerna försiktigt med fingrarna.

4. Fokusera där det syns. Tämj frissigt och statiskt hår genom att spraya leave-in-balsam på torrt hår. Fokusera på håret vid ansiktet och mitt på huvudet. Kamma håret med en bredtandad kam - en borste kommer bara att platta till håret - och nåla fast luggen bakom öronen.

5. Stylingprodukter. Reaktivera gamla stylingprodukter om du inte vill applicera en massa nya: spraya hela håret med helt vanligt vatten. Det räcker för att kicka igång de gamla produkterna och du kan styla håret utan att tynga ner det ytterligare.


Kommentarer
Postat av: Bettan

snygg blogg och fin design

2009-03-12 @ 16:42:01
URL: http://busbettan.blogg.se/
Postat av: Julia

jättebra tips! Ska verkligen testa det med lockarna

2009-03-12 @ 20:44:08
URL: http://jsomijulia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar Få 1 miljon gratis besökare varje dag! Startblogg.se