BLOGGPAUS!

SKA TA EN BLOGGPAUS ETT TAG, SORRY! :)

Lie To Me <3

Jag bara älskar den här programmen, ni borde se den om ni ännu inte har gjort det! Den sänds på tv4 kl.21.00onsdagar.

Bar Refaeli - Snygg bikini!

Jag hittade en bild på supermodellen Bar Refaeli och tyckte att bikinin hon använde här var sjukt snygg, hoppas jag hittar en liknande någonstans.


Din ansiktsform avgör frisyren!

En dag så bestämmer du för att gå till frsören men har svårt att veta vilken frisyr som jsut passar dig. Då borde du ta en titt i spegeln först innan du lämnar huset, se vad för slags ansiktsform du eller en bra idé, fråga frisörskan vad du har för ansiktsform och rådfråga vad som skulle passa dig.
Iallafall, jag hittade en artikel från improveme.se för lite tips & råd för dig!

Spring inte till frisören så fort du ser en snygg frisyr på stan. Först bör du fundera på hur den skulle se ut på dig.
Kika in bildspelet som avslöjar vilka klipp som passar din ansiktsform.

Fyrkantig
Ge ett mjukare intryck med volym och olika etapper i håret. Undvik frisyrer med hårda kanter, till exempel mittbena, spikrak lugg och bob som slutar precis vid käklinjen. Välj i stället med fördel en snedlugg, eller låt några hårtestar hänga ner för att rama in ansiktet om du har uppsatt hår. Få ett fylligare svall med extensions, permanent eller en klassisk tupering

Paris Hilton har ett fyrkantig ansikte.













Rektangulär
Har du ett avlångt ansikte, försök få det att se mer ovalt ut. Satsa på volym och fluffigt svall. Undvik en slickad look med platt hår, det förstärker det avlånga intrycket.

Live Tyler har ett rektangulärt ansikte.















Rund
Ha några hårslingor tätt mot ansiktet, klipp av några längder intill kinden till exempel. Det smalnar av. Sätt inte upp hela håret utan behåll alltid några slingor nere vid kinderna. Skippa den rakt avklippta luggen som framhäver den runda formen.

Miranda Kerr har ett runt ansikte.














Hjärtformad
Har du breda kinder och en bred panna, i kombination med en spetsig haka? Behåll håret platt upptill och satsa på volym neråt från kinden. Ha mycket hår nere vid axlarna, kör gärna på lockar men bara i topparna. En klippning i olika lager är bra, den tar ofta fram självfallet i just topparna.


Christina Ricci har ett typiskt hjärtformat ansikte.










Oval
Din lyckans ost - du passar i allt! Du kan koncentrera dig på att hitta en frisyr som passar din hårkvalitet och din stil i övrigt. Fråga din frisör vad som är bäst oavsett om du har rakt eller lockigt, tjockt eller tunt, mörkt eller ljust hår.

Ashley, en lyckans ost som har ovalt ansikte!















Jag hoppas att den här artikeln hjälpte en aningbit för er! ;)

" A Double Shot At Love With The ikki Twins: Ep. 3-4"

Pga. av en dålig uppdatering under helgen så vill jag mer än gärna bjuda er på två episoder av A Double Shot At Love.
Varsågod.

Ep. 3 Sticky And Sweet

(klicka på bilden, se ep.3)

Ep. 4 Lickety Split

(klicka på bilden, se ep.4)


- Om ni missade de två första episderna så kollar ni åt sidan på navigation på kategorierna och klickar på kategorien "Showtime" där hittar ni de två första för er som vill se.

Veckans Lookbook


Källa: Lookbook

- Söt oufit va? Ganska fint. Hittade den här bilden på lookbook, spana in sidan för er modeintresserade! ;)

Så blir smala människor slanka – genom att tänka


Tänk rätt och förbli smal.
Det är hemligheten bakom en fast form. Det menar en amerikansk viktspecialist i en ny bok.


Om du är medveten och tänker till blir det lättare att hålla vikten. Det är tesen som den amerikanska viktspecialisten Dorie McCubbrey presenterar i sin bok "How much does your soul weigh: Diet-free solutions to your food, weight and body worries".

Läkaren menar att det finns spceialla knep som smala människor använder sig av.


Naturligt smala personer:

1. Struntar i vågen. De undviker att väga sig och har inte ens tänkt tanken på att köpa en våg.

2. Äter bara när de är hungriga. Och i bland när de är sugna på något riktigt gott. Ät gärna en kladdkaka när du är vill, men förstå varför och håll en bra kost i övrigt.

3. Äter det som de blir sugna på. De känner på sig vilka näringsämnen som deras kropp behöver för stunden. De äter också exakt vad de vill till middag, även om det innebär att man måste gå en extra vända till mataffären.

4. Lämnar mat på tallriken och äter sig inte proppmätta. De har lärt sig att inte lägga upp mer mat än vad de klarar av att äta. De äter långsamt och känner när hungern avtar.

5. Motionerar för att det är kul och tränar regelbundet. De vet exakt hur mycket träning deras kroppar behöver för att må bra.

6. Är positiva. Både mot sig själva och andra i sin tillvaro.

7. Lever ett skönt liv. Och koncentrerar sig på att njuta av livet. Inte på vad sifforna på vågen säger.


- Visst, finns det alltid en lösning till allt! Man behöver inte förlora sin nuvarande vikt, så långe man slappnar av och njuter av livet så ska det nog galant! Artikeln var som vanligt tagen från improveme.se

Adriana har gift sig! - I hemlighet

Nämligen har vår Victoria's Secret-modellen  Adriana Lima gift sig med sin Marco Jaric. Det ryktas att de hade gift sig i hemlighet men iaf man får väl gratta de lyckliga paret och hoppas de har det bra i framtiden. Okej, visst killen är inte särskilt snygg enligt mig, men vem går inte liksom efter insidan? Ge insidan en chans så for utsidan också en chans!

Grattis, Adriana!

Miranda Kerr har den där lilla extra?

I Onsdags lanserade modellerna Miranda Kerr och Behati Pronsloo en ny kollektion av  kosmetikaproduter för Victoria's Secret "Pink Body". Visst var båda supersnygga men ändå var det just Miranda Kerr som stal showen. Miranda kan helt enkelt charma vem som helst med det lilla extra hon hart!






Miranda Kerr


Behati Pronsloo


Två Änglar!


Spana in Miranda Kerrs supersnygga skor!

"A Double Shot At Love With The Ikki Twins: Ep.2"

Nu välkomnar tvillingarna deltagarna in i huset, där en olaglig kyss skapas till en kaos!

"A Double Shot At Love: Kiss and (Don't) Tell"


(klicka på bilden, se ep.2)

Jessica Stam plåtar för Vogue

Jag bjussar på här med lite bilder av VS-modellen Jessica Stam. Fotografierna som ni ser nedan var plåtad för Vogue.
Enjoy! =)

           
  

A Double Shot At Love fortsätter!

Nämligen ikväll kommer jag posta epis. 2 av "A Double Shot At Love With The Ikki Twins" så missa inte det! ;)

5 lätta tips för till ett vackert hår!



Vissa dagar orkar man bara inte, men du behöver inte ha mössan på hela dagen bara för det. Så här fixar du håret snabbast möjligast. Hittade dessa 5 steg på Galamour.se och jag tycker de är riktigt bra och lätta för att göra sigg hår en aning vackrare om mornarna.

1. Snabbstylat.
Forma sängfrippan genom att dra en plattång genom stora sektioner hår (varje sektion bör vara undefär en femtedel av ditt hår). Flippa gärna ut topparna lite för att få en form på det. På det här sättet fixar du håret på 30 sekunder och eftersom du tar så mycket hår åt gången ser det inte stylat ut, bara snyggt.

2. Vackert hår. Få din omgivning att fokusera på hur vackert ditt hår ser ut genom att gnugga lite silikonserum mellan händerna och kamma håret med fingrarna för att få ut produkten i hela håret (undvik hårbotten med några centimetrar). Om du har lockigt hår - krama in serumet i håret underifrån.

3. Locka. Sexa upp rakt hår på minuten med en bred locktång. Dela in håret i fem-sex sektioner och locka håret nedifrån och upp, bara någon decimeter, genom att rulla håret runt tången - knip inte med klämman. Låt lockarna vara ifred tills du är klar med allt och lös upp sektionerna försiktigt med fingrarna.

4. Fokusera där det syns. Tämj frissigt och statiskt hår genom att spraya leave-in-balsam på torrt hår. Fokusera på håret vid ansiktet och mitt på huvudet. Kamma håret med en bredtandad kam - en borste kommer bara att platta till håret - och nåla fast luggen bakom öronen.

5. Stylingprodukter. Reaktivera gamla stylingprodukter om du inte vill applicera en massa nya: spraya hela håret med helt vanligt vatten. Det räcker för att kicka igång de gamla produkterna och du kan styla håret utan att tynga ner det ytterligare.

Skrubba fram babyhuden

Under vintern är det inte ovanligt får torr, kliande och flagnande hud. Men några enkla knep kan du få ditt mjuka skinn tillbaka.





Skaffa en fuktgivande duschkräm
Leta efter en krämig duschkräm som innehåller glycerin, eftersom det "låser in" fukt i huden. En duscholja är också bra, särskilt om du tar många bad. Undvik däremot att använda tvål, som kan irritera huden ännu mer.

Satsa på en bra peeling
Skrubbprodukter avlägsnar döda hudceller och gör din hud mjukare igen. Polera fram en lenare hy med peelingkrämer och skrubbhandskar. Peela i fram-och-tillbaka-rörelser över områden som behöver sig en rejäl skrubbning, och använd cirkelrörelser där huden är mer känslig, som på magen, över bröstet och i ansiktet.

Investera i en bra hudlotion
Efter peelingen är det dags att smörja in huden ordentligt - det är då den absorberar fuktgivande ämnen som bäst. Din fuktkräm får gärna innehålla ceramider, som skyddar din hud och binder till sig fukten.


- Jag som redan känner mig torr, har det senaste veckan gått och handlat in lite hudlotioner och självklart en brun-utan-sol lotion från Nivea. Eftersom på vintrarna så mister man lätt sin glans i hyn.

Fixa Thailandsbrännan – utan sol

Sällan känner man sig så blek som i januari - då mörkret brer ut sig och soltimmarna är få. Har du ingen semester att ta ut är det bara att fejka en solfräsch bränna.

Solarium bör du undvika till varje pris. Förutom risken för hudcancer har studier nämligen visat att så mycket som 90 procent av hudens ålderstecken beror på solskador. Testa istället någon av fejkmetoderna!

Brun-utan-sol
En bra brun-utan-sol-kräm är det lättaste sättet att fixa fejkbrännan, men det kan vara svårt att få ett jämnt resultat och en naturtrogen nyans. Peela huden innan du smörjer in dig för att undvika fläckar orsakade av torr hy. Var också noggrann med att smörja ut krämen jämnt och att inte missa några områden, till exempel vid hårfästet. Tvätta händerna ordentligt efteråt.

Spraytanning
Att spraytanna sig är ett bättre, men dyrare, alternativ till brun-utan-sol-kräm. Du blir du duschad för hand över hela kroppen med en brun-utan-sol-vätska för att det ska bli så jämnt som möjligt. Resultatet håller i fem till sju dagar.

Bronzer
Bronzern ska vara ett par hudtoner mörkare än din egen, och appliceras i ansiktet på de områden där solen träffar huden. På så vis kan du lätt dutta fram en solkysst look över näsan, pannan, kinderna och hakan. Borsta även gärna lite bronzat puder över urringningen och på framsidan av benen för maximal direkt-från-stranden-känsla.

Framhäv dina ansiktsdrag


Rouge ger ett friskt och livligt intryck. Ändra din ansiktsform och framhäv dina kvinnliga drag med rätt nyans.


Den perfekta linjen
Att få till en perfekt rougelinje är inte lätt alla gånger. Välj en stor rougeborste och dra över rouget med lätta cirkelrörelser. Om du vill att dina kindben ska bli mer framträdande kan du använda en highlighter. Le mot spegeln och lägg lite flytande highlighter ovanför kindens mittpunkt.

Flytande highlighter

Lättast är att välja en flytande highlighter som lämnar ett diskret skimmer på kinderna. Ljushyande passar i rosa med inslag av silver, olivfärgade hudtyper framhäver kindbenen i guld och mörka skönheter klär i bronsfärgade highlighter.

Solpuder

Välj ett bronzingpuder som är max två nyanser mörkare än din egen hudfärg. Ljushyade bör ha puder åt det rosa hållet, olivfärgade hudtoner klär i guld och mörkhyade passar i kopparfärgade nyanser.

Så rättar du till misstagen
Om du har råkat applicera för mycket rouge torkar du bort överflödet med en ren bomullstuss. Bomull efterlämnar inga märken eller ojämnheter som papper eller fingertoppar kan göra. Om solpudret ser för kakigt ut kan du sudda ut skarvarna med en stor puderborste.

Fixa håret som Mischa Barton – läckert & superlätt




Vill du ha ett hår som Mischa Bartons?
Bara lugn, det är riktigt enkelt.
Vi tipsar hur du ska göra...

Under en vanlig
dag, oavsett om hon lunchar med sina vänner eller går på party, låter Mischa Barton sina långa lockar hänga löst och fritt.

Håret är mellanbrunt
och hennes vågiga lockar passar hennes ansiktsform bra. Mischa har det som man skulle kunna kalla för "beach-hår", men hennes frisyr är för den sakens skull inte sliten av långa dagar under solen på stranden. Vill man få lite av Mischas beachlook kan man använda sig av saltvatten. Det finns speciella sprejer att beställa på nätet för just det.


Precis som alla andra kändisar deltar Mischa på mer formella tillställningar, som filmpremiärer och galor. Då krävs det lilla extra. På en del av dessa event sätter Mischa upp sina lockar i en enkel uppsättning.

Men framför allt föredrar hon en enklare hästsvans till sina mest eleganta klänningar. Detta gör att Mischa får en stilig och representabel look samtidigt som hon behåller sin fräscha ungdomlighet.

Att fixa Mischas galauppsättningar är lätt. Boka en tid hos din frisör, ta med en bild på stjärnan och det lär inte bli några problem att skapa det perfekta Mischa-håret. Förutsatt att du har längden för det.

Mischas motto: "Enkelt - men snyggt" är lätt att anamma. Lycka till!

Adriana Lima

Jag slänger in en bild här så länge! =)


"A Double Shot At Love With The Ikki Twins: Ep 1"


 

Ep. 1 This Time, Let's Make it a Double!

De identiska bisexuella tvillingar Rikki och Vikki bjuder in 12 heta lesbisar och 12 heta killar för att ta A Double Shot At Love.


(Klicka på bilden, se första ep.)

+ Jag kommer posta ep. 2 i veckan, missa inte det heller! ;) +

Smygtitt på "A Double Shot At Love With The Ikki Twins"


Jag postar den första episoden redan ikväll, så missa inte det!

" Double Shot At Love : The Ikki Twins "



Alla har vi följt med "A Shot At Love With Tila Tequila" och visst är den suverän och dramatisk, alltid slagsmål,svartsjuka m.m...Mmm, om ni älskade säsongen med Tila Tequila så kommer ni stormsäkert älska de nya säsongen av A Shot Of Love With..., but this time...let's make it a double!



De identiska tvillingsystrarna Rikki och Vikki försöker härmed också hitta kärlek genom media, följ med de under deras resa med bl.a bråk, svett, svartsjuka, tårar inblandat. Jag har redan sett alla episoderna, men eftersom de inte visar den här i sverige än så kan jag försäkra er att det blir ingen brådksa med det. Följ den spännande realityserien "A Double Shot At Love With The Ikki Wins" direkt här från bloggen, jag kommer ger er alla och hela episoder! ;)
Rikki och Vikki är två identiska tvillingar och precis som Tila, så är de bisexuella men heta är de verkligen. Min favorit tvilling måste vara Vikki (hon åt höger), Rikki var från början min favvo! Kommer systrarna hitta det de söker eller kommer de gå hem med ett brustit hjärta? Mmm, det blir spännande för er för jag har redan sett episoderna, men jag säger inget! ;)

Med rätt musik blir träningen enklare!



Musik när du tränar kan höja din prestationsförmåga och få workout-passet att kännas betydligt mindre ansträngande.


Rätt typ av musik kan göra att du orkar träna längre och mer intensivt, utan att det känns jobbigare.

Det berättar Dr Costas Karageorghis, som forskar om musik inom sport vid Brunel Universitet i London, för improveme.se.
- När du synkroniserar takten på din träningsform med musik kan du höja din uthållighet med upp till 20 procent, berättar han.

För att få maximal effekt av sin träningsmusik ska man alltså träna i samma tempo som musiken man lyssnar på. Eller rättare sagt: man bör i förväg välja musik som har den hastighet man planerar att träna i, vare sig det rör sig om cykling, löpning eller någon annan typ av sport.
- Eftersom hjärnan är begränsad när det gäller hur mycket den kan bearbeta samtidigt kan musik blockera symptom som utmattning och smärta, berättar Dr Costas Karageorghis.

Musik kan också ge en känsla av "flow". Man hamnar då i ett tillstånd där man nästan kan koppla på autopilot och träna utan att det känns särskilt ansträngande. Musiken blir som en draghjälp.
- Uppskatta vad din hjärtrytm kommer att ligga på under träningen och välj sedan ett musiktempo som stämmer överens med det. Mellan 120 och 140 bmp är optimalt - det motsvarar 40 till 70 procent av den maximala hjärtrytmen, säger han.

Det var baserat på Dr Costas upptäckter som löpevenemanget Run to the Beat förra året arrangerades i Londond för första gången. I sommar kommer evenemanget även till Sverige. Run to the Beat genomförs den 15 augusti 2009 i Malmö och är ett halvmaraton där liveband och artister spelar musik på olika scener längs löpbanan.

Tips!
För att mäta bpm-tempot (beats per minute) på din digitala musik kan du ladda ner program som räknar ut takten åt dig. Sök till exempel på "bpm counter" i Google.

För mer information om Run to the Beat Malmö 2009, besök http://www.runtothebeat.se/.


- Jag tränar också med musik i öronen, det får min träning att bli enklare. Jag lyssnar på de låtar som ger mig lite av "energikick" och musik som helt enkelt gör mig glad. Även fast jag inte är och tränar, kanske när går och shoppar eller tar en promenad med musik i öronen så får jag ändå den där "energikicken". Musik gör min dag helt enkelt, musiken får mig också att släppa alla de dåliga tankar ibland.

Sminktips för de trötta!

Ligger du hellre kvar i sängen en extra kvart i stället för att ställa dig framför spegeln? Du är inte ensam. Vi lär dig knepen som snabbar upp din morgonrutin.



Om du har två minuter på dig
1. En snygg bas är det allra viktigaste och det ska du lägga tid på.

2. Om du har turen att ha en har perfekt hud kan du istället applicera lite ljusreflekterande concealer runt ögonen för att pigga upp ansiktet.

3. Om du har hyfsat bra hud kan du dölja ringar eller röda partier med concealer.

4. Om du har problemhud, lägg en foundation med en foundationborste och dölj sedan eventuella finnar och blemmor med en concealer.

5. Avsluta med en bronzingprodukt på dina kinder, tinningar, pannan och ögonbrynsbenet för en fräsch look.

Om du har fem minuter på dig
1. Efter att du har fixat basen enligt ovan, se till att definiera ögonen.

2. Har du raka fransar, böj dem med en ögonfransböjare. Torka av överflödig maskara på borsten för lättare applicering. Lägg mascara på både övre och undre fransarna

Om du har sju minuter på dig
1. Nu när basen är färdig och mascaran är lagd, fortsätt att koncentrera dig på att markera ögonen.

2. Använd en borste anpassad för ögonskuggor och sudda ut skuggan på dina ögonlock.

Om du har tio minuter på dig
1. Nu är du klar med både ansiktet och ögonen och det är dags att värma upp resten av ansiktet till en komplett vardagslook.

2. Borsta lätt på en rouge på dina kinder i en färg med rosa ton.

3. Avsluta med att applicera ett neutralt läppglans i en färg som förstärker dina läppars egna färg.

Nu är du redo att möta världen - och du har ändå fått ett par extra minuter i sängen.


Ps. Kom ihåg,  försök inte lägga all din koncetration på makeupen. Det är ju ändå inte så att du ska på fest, detta är ju bara ett vardagssmink som du ska kunna gå runt med på dagarna och inget mer! ;)

Få Gisele Bundchens Neutrala Makeup!




Gisele Bundchen är aktuell med en ny skokollektion "Ipanemea sandal collection". Lägg makeupen som supermodellen hade på premiären.


1. Clinique Cream Shaper läppenna (Nr: 105) ramar in läpparna och ger vackra konturer.
97 kronor, Strawberrynet.com
    
2. Clinique Colour Surge Läppstift (Nr: 15)
ger lena snygga läppar.
 97 kronor, Strawberrynet.com

3. Elizabeth Arden Flawless Moisture, en superlätt foundation berikad med vitaminer och mineraler. Ger huden glans och skyddar mot solens skadliga strålar.
154 kronor, Strawberrynet.com

4. Christian Dior Mascara är den senaste maskaran ur Diors sortiment. En krämig maskara som ger tjocka, fylliga fransar med ett enda drag.
190 kronor, Strawberrynet.com

5. Elizabeth Arden Color Intrigue Cheekcolor (Nr: 04) är en härlig rosa nyans för kinderna.
127 kronor, Strawberrynet.com

Källa: improveme.se

Megan Fox - Sminktips



Transformers-snyggingen Megan Fox, 22, misslyckas aldrig med sminket. Låt dig inspireras av hennes galamakeup.

Utgångspunken för att skapa lyster i huden är att hitta rätt skala.
Varma eller kalla sminktoner som smälter in i hyn samt att hitta färger som ger läpparna och ögonen intensitet. Att välja fel toner kan få motsatt effekt, det vill säga att man förlorar kontrasten.

Megan Fox har en gyllene hudton som går åt det rosa hållet och det enklaste sättet att hitta rätt nyans är att alltid testa foundation, puder och concealer på käklinjen. Sommarbrännan kan förvilla och göra att man väljer varma färger, men undertonen förändras aldrig så oavsett bör du välja en produkt med kall underton.

När det gäller ögonskuggor, rouge och läppstift är det annorlunda. Trots att hudens underton är kall kan varma nyanser vara det som passar bäst.

Megan gillar sotade ögon och då behövs en basskugga, en mörk skugga och en kajalpenna. Applicera skuggorna från ögonfransarna och fortsätt upp till brynen. Färgen ska vara mest intensiv längs framkanten. Tona och sudda ut skuggorna väl. Därefter drar du en jämn linje längs franskanten och i ögats innerkant. Avsluta med generösa lager volym-mascara.

Till hennes porslinshy passar det varma rouget i korall perfekt. Det framhäver hennes isblå ögon på ett vackert sätt. Och med ett härligt rosa läppglans på läpparna binds hela sminkningen samman.



- Denna sminktipset är tagen från improveme.se
- Megan Fox lyckas alltid sminka sig snyggt och ändå inte se så överdrivet sminkad av lager!
Hon är sjukligt snygg och ögonen är bara att dö för, ge mig! =P

Kriminalserier

Är det någon mer än jag som föredrar kriminalserier mer framför ungdomsserier som The O.C och One Three Hill?
Jag bara älskar att sitta en dag framför tvn och käka lite snacks och se på en av mina favvo-serier, nämligen kriminalserier. Jag vet inte varför jag har en sådan förkär till sådana här typ av serier istället för ungdomsserier?
Kanske är det för att jag bara älskar när de ska försöka lösa nya mysterier, vem som ligger bakom och vilka som är misstänkta osv.



" The Mentalist " är ett av de kriminalserier jag följer. Vad denna serien om är att mannen på bilden kan se de saker som andra inte kan se, genom det kan han hjälpa sina kollegor att lösa mord och se vilka av de misstänkta är skyldig men säger inget utan att ha samlat nog med bevis för att fälla personen. Ganska bra serie enligt mig,

Här nedan är också ett av de kriminalserier jag följer då och då.


"The Criminal Minds"


"Cold Case"


"Lie To Me"


"Numbers"


"CSI"


"CSI: Miami"


"CSI: NY"

Någon som också följer ett av dessa serier? Självklart sänds de här ju i olika kanaler och tider!
Bland annat älskar jag också komdiserier!

Striptease, bra träning?

Jajamänsan, det är sant det som sägs om striptease. Striptease är både en bra träning och ganska hett. Man lär sig både heta moves samtdigt som man tränar, anledning till att striptease har blivit mer som en träning är för att man tränar mycket med musklerna, speciellt i armarna. Och ja, jag skulle gärna vill pröva på striptease ;)....
Striptease enligt min åsikt är att man får ha kul, känna sig sexigt samtidigt som man tränar. När man blivit så pass bra så kanske en liten "private" show med pojkvännen, kanske? Haha.. LOL!


Carmen Electra är en ritkigt bra stripteaser!

Dove "Intensive Lotion"

 Jag köpte den här lotionen från Dove för ett par veckor sedan och måste säga att jag bara älskar produkter från Dove. Det enda nackdelen med deras lotion är att de brukar vara "kladdig" rätt länge. Jag är inte direkt så förtjust i lotioner som känns kladdig och tar tid att gå in i huden. Men annars är det här ett bra plus för mig. Något jag verkligen skulle rekommendera. Jag ska dock pröva på deras nya lotion. Andra produkter jag verkligen älskar och har använt länge är dem från Nivea, jag bara älskar deras produkter. Man känner sig inte kladdig och går rätt in i huden, man känner sig fräasch länge och gör huden mjuk. En favvis måste vara Nivea Soft Body & Face Cream, med den blir man mjuk och fräsch, doftar gott också!

Jumbo-Jessica

Jessica Simpson är ju numera känd under smeknamnet "Jumbo-Jessica" pga. hennes nya kurvor. Jag irriterar mig på medierna ibland att de ens orkar skriva någons vikt på tidningar och magasiner. Och jag tycker också det är väldigt omoget att alla ska hålla på och reta Jessica av hennes vikt. Vad folk kan vara taskiga ibland, lik oss andra har ju Jessica också känslor. Vad är det så intressant med hennes vikt?, alla pendlar väl i vikt någongång och det är inget fel med det, bara naturligt och mänsklig. Jessica har det redan så jobbigt med både hennes vikt och hennes otrogne pojkvännen. Jag håller coskå med Jessicas lillesyster Ashlee Simpson att det är väldigt löjligt att folk snackar om ens vikt att det bara är så äckligt elakt!
Kan folk bara inte sluta klaga på folks utseende, jag kan förstå när folk rasar ner i vikt då det verkligen är allvarligt och att de behöver hjälp, men när folk går upp ett par kilo som Jessica är väl inte så farligt? Så länge hon inte går upp i mer vikt för då är det allvarligt. Att gå ner i vikt är snabbare till döds än att gå upp vikt, ellerär det bara jag som tycker det? Så länge man äter nyttigt och tränar, så spelar kroppens figur inte så stor roll!



Hon är fortfarande söt och vacker!

Bakrecept för Makroner!



Nu bjuder jag här på ett smaskigt recept som jag hittade hos Arla Kökets hemsida - Makroner.
Namnet kanske påminner oss om makaroner och ja, det gör det oxå. Men enligt den här recepten har inget med makaroner att göra, så det är lugnt!
Makron som mneas här är en liten mandelkaka.

Nu bjuder jag på själva recepten här nedan! ;)

Ingredienser

ca 25 st Kakor
4 dl florsocker
125 g skållad och mald sötmandel
1 1/4 dl äggvita, ca 3-4 äggvitor
1/2 dl strösocker
ev 2 droppar röd karamellfärg

Smörkräm
100 g rumsvarmt smör
1 1/2 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 ägggula
2 msk hallonsylt
ev några droppar röd karamellfärg

Gör så här:

Sätt ugnen på 150˚C. Sikta ner florsocker och mandel i en bunke. I en annan bunke: Vispa äggvitan med en elvisp, först på låg hastighet, öka efter hand. Tillsätt strösockret, vispa till en fast marängsmet. Det tar ca 5 minuter. Häll i de torra ingredienserna i marängen och blanda varsamt. Spritsa, eller klicka ut med två teskedar, ca 50 klickar stora som femkronor på plåt med bakplåtspapper. Låt kakorna vila ca 15 minuter på plåten, vilan gör att dom inte spricker i ugnen. Baka i nedre delen av ugnen i ca 12 minuter. Kakorna ska vara lite mjuka i mitten. Dra av bakplåtspappret från plåten till köksbänken, direkt när kakorna kommit ur ugnen. Låt kakorna kallna.

Smörkrämen
Lägg smöret i en bunke och sikta ner florsocker och vaniljsocker. Vispa med elvisp tills blandningen är ljus och porös. Vispa ner äggulan och hallonsylten. Färga eventuellt med lite röd karamellfärg. Bred en klick smörkräm på hälften av makronerna och täck med den andra hälften så att de ser ut som små hamburgare. Förvara i kylskåpet.

Tips
Använd färdig nötkräm, t ex Nutella, istället för smörkräm. Smaksätt nötkrämen med lite extra kakao och kaffepulver.

Tips
En fin chokladsmörkräm får du om du smaksätter smörkrämen med 2 msk kakao istället för hallonsylt.



Jag har tyvärr inte bakat några makroner själv, men det ser ganska gott ut! Ska nog försöka baka några makroner nångång snart! Jag tycker själv att det är roligt att baka, så det här blir nog en roligt bakning. Passar perfekt för en liten minifest, fika eller liknande!



Underworld : The Movies



Jag har båda filmerna på DVD och om jag ska säga min åsikt om de, så tyckte jag att de var en helt okej-go film med lite action och romantik. Filmen handlar dock om vampyrer och varulvar som har förklarat  krig mot varandra sen länge. Selene (Kate Beckinsale) som då är huvudrollen i filmen söker då sin hämnd genom att utplåna alla varulvar som finns efter vad de gjort mot hennes familj, det var iaf vad hon fått påstå att tro. Men när den sanna mörka sanningen dyker upp, blir Selene alldeles mållös av sanningen och känner då att allt blivit en helt enda lögn ända sen hennes förvandling som vampyr.

Nu finns dock  3:an "Underworld: Rise Of The Lycans" den verkar dock spännande och bra, på trean visar de hur allt började och vilka som låg bakom vad och så. Har inte sett trean ännu, men har bara sett trailern. Men vill se den faktiskt!

Bjuder dock här på trailers av filmerna!

"Underworld: Rise Of The Lycans" (Trean)


"Underworld" (Ettan)

"Underworld: Evolution" (Tvåan)

Amanda Bynes dress pink!



Amanda Bynes från dokusåpan " What Like About You " har övergått från naturligt brunt till blondin. Hur söt får man inte vara? Och den rosa klänningen är verkligen något man kan sukta efter sig. Klänningen är ju grymt snygg, och faktiskt jättegullig som bär färgen rosa!
Jag tycker verkligen att Amanda passar i både brunett och blondin! ;)


Söta Amanda!

Underbara Mexico

Spana in de här bilderna och njut, nu kan man bara inte vänta på att själva sommaren ska komma in sakta genom våren. Nej, det vill man inte! Sommaren snälla, jag ber dig! Kan du inte bara dyka upp nu, så snart som möjligt så att man kan ta den här möjligheten att kunna ta en långtids relaxing-vaccation till det underbara Mexico!

Mexico All Inclusive Resorts







Någon som planerat en resa till Mexico i sommar, kanske? :)


Så får du långa, fylliga fransar!



Lär dig knepen som hjälper dig att maximera effekten av din mascara.

När folk får
frågan vilken sminkprodukt de skulle välja om de bara fick använda en enda, så svarar de flesta mascara.

 Och inte undra på: inget får dig att se omedelbart piggare ut som långa, mörka fransar. Men att applicera mascara för att få det bästa resultatet är något av en konstform.

Gör så här:

1.
Börja med att använda en ögonfransböjare för att ge fransarna snygg form och få dem att se längre ut. För maximal effekt kan du blåsa på ögonfransböjaren med en hårtork i några sekunder innan du använder den. Men akta dig att så att den inte blir för varm coh du bränner dig!

2. Skruva av locket på mascaran, dra upp mascaraborsten och skrapa av överflödig mascara från mascaraborsten mot hylsans kant.


3.
Lyft försiktigt upp ögonlocket och applicera första lagret på fransarna underifrån. Zickzacka med borsten från rot till topp för att få färg på alla fransar. Låt torka i 30 sekunder. Glöm inte underfransarna - genom att måla även dem får du dina ögon att se större ut.

4. Borsta igenom fransarna med en ögonfranskam för att separera dem och reda ut eventuella klumpar. Måla sedan ett lager till, denna gång på fransarnas ovansida.

5. Måla eventuellt ett tredje lager, om du tycker att det behövs.

Tips!
Variera din look genom att sätta fast ett par lösögonfransar vid speciella tillfällen. Idag finns lösfransar i många olika längder, färger och tjocklekar.



- Jag hittade den här artikeln på improveme.se och måste säga, att det är faktiskt så jag gör också! =)
Och enligt deras tips så stämmer detta. Man får långa ögonfransar genom att göra detta enkla steg. ;)

Ps. Ett tips från mig också, välj ett mascara som passar dig och som ger dig den effekt du vill ha. Om du exempelvis vill ha långa, sepererande men ändå inte så fylliga fransar, så köper du en mascara som ger dig den här effekten. Och om du vill ha lite mer lyft och volum så välj en mascara som har denna effekt. Du kan sminkfråga någon som jobbar i butiken, de kan välja den rätta mascaran som bäst passar i just din beskrivning.

Keep your computer clean and longer!



En dator man nyss köpt in fungerar väldigt bra då den fortfarande är splitterny. Internet-anslutningen går som galant och och den är upp till 100% fri från allt virus och spyware och den har ej hunnit samla på sig skräp i hårddisken, och inga speciella program har blivit installerade än. Efter ett tag så börjar man använda den splitternya datorn och ju mer man använder den, desto mer skräp samlar man in och man skriver uppsatser i programmet dokument och sparar dem men sedan, man laddar ner bilder av sin familj och vänner från digitalkameran och så fortsätter det. Datorn blir då så småningom fullt av massa sparade dokumenter, anteckningar, bilder och skräp som samlats i hårddisken då man surfat på internet. Inte undra på då, varför datorn blivit så trög efter all använding med datorn. Sedan har det ökats att man inte orkar rensa sin dator och då dyker det upp ett meddelande "System Error" där det står vad/vilken fil som skadats men inte orka ta och fixa problemet. Plötsligt kommer det olaga tilltrång såsom virusprogram och spywares in på din dator och man får panik, vad gör man då?. Ska gå och köpa en ny dator?, nej så får det inte gå till!

Nu ska jag ge er lite tips & råd för att få era dator/-er funka som om den vore splitterny, även om jag direkt inte är någon dataexpert så tänker jag dela med mig om hur jag rengör min dator från allt skräp. Sedan kommer ett kapitel som handlar om virus, spionprogram etc.


Rensa din dator varje gång du loggar ut. Du anar inte hur mycket skräp du redan har hunnit samlat in, när du har varit och surfat på internet.  I din lokala hårrdisk finns det en mapp som heter " Temporära internetfiler " och det är en mapp med kopior av webbsidor, bilder och media som sparats, och det går inte att förhindra det eftersom det sparas massor av skräp från dem sidor du besöker. Bara onödiga filer som datorn inte behöver och som man inte ens har någon användning alls. " Cookies " är från webbsidor som lagrats sig in för att spara dina personliga inställningar, te.x som inloggningsinformation och " Tidigare besökta webbplatser " är webbsidor som du besökt (där du skriver in addresser) och det går givetvis " tömma " den igen. Så rensa din dator varje gång, efter användning!

Diskfragmentera din dator någongång i månaden. Detta hjälper din dator att frigöra mer utrymme och datorn körs snabbare och effektivare. Att diskframgentera din datorn minst en gång i månaden räcker.

Filer som musik, video och bilder är ju såna filer man helst inte vill radera permanent. Gör då som jag, köp en hel bunt av nya CD-R skivor som du sedan kan bränna på. Det gör du genom att använda en bränningsprogram som Nero (brukar redan finnas i de flesta datorer), annars är det bara att installera en här, men dem är av trial-versioner som varar i 30-dagars, men du kan hitta massor av freewares - freeware är sånt som man kan ladda hem gratis och utan trial-version. Det är bara att googla "freeware burning programs" men se upp så att du inte hamnar i en opålitliga sida som kan ge din dator virus/spyware (kommer snart till den här punkten). Klart! nu har du alla dina fina bilder, musik etc. sparade i skivor som du sedan kan sätta in och kolla eller kanske ladda ner de till datorn om det skulle behövas, utan att de försvinner permanet.


 

+ Hur du bekämpar mot virrusprogram, maskar etc. +


Skydda dig ifrån allt virus, spyware, trojaner, maskar etc. som kan skada din dator. Allt du behöver i din dator är en brandvägg, virusskydd och anti-spyware.

Här är lite förklaringar till vad de här rackarna kan göra.

  • Virus är små program som har skapats för att spridas från dator till dator och störa datoranvändningen.

    Ett virus kan skada eller radera data i datorn, använda ditt e-postprogram för att sprida sig själv till andra datorer eller radera allt på hårddisken.

    Virus sprids oftast genom bilagor som medföljer e-postmeddelanden eller snabbmeddelanden. Därför bör du aldrig öppna bilagor med e-postmeddelanden om du inte vet vem de kommer från och som du inte har förväntat att få.

    Virus kan vara förklädda som bilagor bestående av roliga bilder, gratulationskort eller ljud- och bildfiler.

    Virus sprids även via filhämtning från Internet. De kan dölja sig i olaglig programvara eller andra filer eller program som du hämtar.

    För att undvika virus är det avgörande att du förser din dator med de senaste uppdateringar och antivirusverktygen, håller dig informerad om nya hot och att du följer några få enkla regler när du surfar på Internet, hämtar filer och öppnar bilagor.

     När du har fått ett virus i datorn spelar virustypen eller hur du fick det inte någon större roll. Det viktiga är att ta bort det och förhindra att det sprids.

    • Spyware eller spionprogram är ofta program som gömmer sig inbäddade i andra program. Dessa är ofta gratis och lovar någon användbar funktion. Det användaren inte vet är att programmet i hemlighet samlar information och/eller ändrar innehållet i datorn på något sätt. Ett exempel kan vara att plötsligt är ens startsida i webbläsaren utbytt och man kan bli förflyttad till sidor som man inte valt att besöka eller reklam poppar upp där man inte förväntar sig det. Ibland kan även en del så kallade "tracking-cookies" tolkas som spyware, då dessa kan hålla koll på dina surfvanor. Det finns numera anti-spyware-program som fungerar på liknande sätt som antivirusprogram fast som är specialiserade på just spyware.

  • En trojansk häst är ett program som utger sig för att ha en funktion, men som även har andra dolda och skadliga funktioner. Dessa dolda delar av programmet aktiveras vid en viss inmatning eller tidpunkt och kan ställa till problem.

    Varför trojanska hästar är ett problem:
    Tänk dig att du har gått hemifrån men lämnat en bakdörr öppen som någon främmande person tar sig in igenom, på samma sätt fungerar de trojanska hästarna. Det finns program som på så sätt kan ta sig in i din dator, stjäla ditt lösenord och registrera allt du gör och skriver. Det är inte säkert att du märker att detta sker.

    Så här känner man igen en trojansk häst:
    Det vanligaste sättet en trojansk häst sprider sig på är att du får ett e-postmeddelande med en bilaga och en text som uppmanar dig att öppna bilagan. Avsändaren kan hävda att programmet är ett roligt spel eller en rolig figur som kan "hålla dig sällskap" på skärmen. När du startar programmet uppför det sig ofta på ett sådant sätt att du först inte misstänker någonting.

    Trojanska hästar kan vara svåra att känna igen eftersom de ofta ser ut som vanliga program. Men var alltid vaksam över program i bilagor med ändelsen .exe, .com eller .bat som du får dig tillsänt från personer som du inte helt litar på. Trojaner sprider sig inte vidare av sig själva vilket betyder att de inte klassificeras som virus. Däremot kan de vara smittade av virus och då drabbas du både av den trojanska hästen och av viruset.

    Detta kan du göra för att skydda dig mot trojanska hästar:
    En bra regel för att slippa trojaner är att aldrig öppna bilagor du får oönskat via e-post eller som du hämtar från någon plats på Internet som du inte har fullt förtroende för.

    •  

      En mask kan förklaras som ett program som förökar sig och växer genom att leta upp andra datorer i ett nätverk och sprida kopior av sig själv från dator till dator, vanligen via e-postmeddelanden. Masken letar aktivt efter sätt att sprida sig på, utan datoranvändarens vetskap.

      Varför maskar är ett problem:
      Problemet med maskar är att de i värsta fall drabbar alla datorer i ett nätverk och att de vanligen innehåller någon form av virus som kan orsaka skada i din dator. Det otäcka är att en mask sprider sig oerhört fort i ett nätverk eftersom en mask sprider sig via e-post och då oftast till de e-postadresser som masken hittar i din adressbok i Outlook.

      Så här känner man igen en mask:
      Oftast kommer den i form av en bifogad fil i ett e-postmeddelande från en medarbetare eller någon du känner eftersom du förmodligen finns med i avsändarens adressbok. Det kan se helt ofarligt ut och e-postmeddelandet kan till och med ha en passande ämnesrad som väcker ditt intresse. Det är inte själva e-postmeddelandet som är farligt i sig, utan det är den bifogade filen som kan vara farlig att öppna. Här kommer några frågeställningar som kan vara till hjälp för att känna igen en mask:

      • Är e-postmeddelandet skrivet på ett annat språk men från en avsändare som du vet är Svensktalande? Vet du i så fall varför?
      • Är det överhuvudtaget tänkbart att avsändaren verkligen kan ha skrivit e-postmeddelandet?
      • Vet du på förhand, eller finns det en förklaring i meddelandetexten som ger svar på VAD den bifogade filen innehåller, och VARFÖR du har fått den?

      Om svaret är "Nej" på samtliga av dessa tre punkter, Är det med stor sannolikhet en mask, och du bör inte öppna den bifogade filen.

    Ett exempel på en kombination av mask och virus är det fruktade "Loveletter" som spreds i början av 1999. Detta virus kommer i ett e-postmeddelande som ser ut så här:

    Ämne:                    "I LOVE YOU" 
    Meddelandetext:    "kindly check the attached LOVELETTER coming from me."
    Bifogad fil:              "LOVE-LETTER-FOR-YOU.TXT.vbs"

    Öppnar man den bifogade filen, så skrivs alla bilder, scriptfiler & mp3 filer över, både på din dator och på alla nätverksenheter där du har behörighet och får filändelsen .vbs. Sedan skickas ovanstående e-postmeddelande vidare till alla i din globala adresslista. Detta sker utan din vetskap och i ditt namn.

    Detta kan du göra för att skydda dig mot maskar:

    Grundregeln bör vara att aldrig köra program eller klicka på bilagor du får dig tillsänt utan att du har bett om det, alternativt som du har hämtat från någon plats på Internet som du inte har fullt förtroende för.

    Att läsa ett e-postmeddelande är sällan riskabelt, det är bilagorna du ska vara vaksam över.



    Har du inga skydd mot dessa programm, så har jag här listat över lite freewares som du med nöje kan använda.

    * Windows Defender - ett bra program som gör vad den ska göra. Med den kan man kontrollera under dagen om man fått ovälkomna program, då visas en lista om vilka filer som blivit infekterade och kan därmed "laga" det igen, eller radera små vriusprogram.

    Vad är en brandvägg, egentligen?

    BrandväggEn brandvägg är hård- eller mjukvara som är konfigurerad för att tillåta och förbjuda viss typ av datatrafik i ett datornätverk. Med hjälp av en brandvägg kan man stoppa många hackingförsök redan på ett tidigt stadium. Många trojaner använder också portar som en brandvägg effektivt kan stoppa. Det vanligaste för hemanvändaren är att använda en mjukvarubrandvägg. Det finns många olika tillverkare; både program som kostar pengar och gratisvarianter. I Windows XP och framåt ingår det en enklare brandvägg som klarar de enklaste, men även viktigaste uppgifterna en brandvägg ska hantera. Har du råkat installera någon form av Trojan eller Spyware som försöker få kontakt med någon/något via Internet så kan en brandvägg ofta stoppa detta.




    * Avast! Free Edition - ett program som jag numera använder mig av från skydda min dator från alla slag. Och jag kan säga mig att den gör faktiskt en riktigt bra jobb. Har tidigare använt virusskyden Norton, Panda och Adware. Panda och Norton var ingen vidare hit för mig men däremot skyddade Adware mig från de flesta hoten men ingen slår Avast! Nej, Avast! är en favvo hos mig, som uppdaterar väldigt bra!

    Hur du installerar Avast! Free Edition. Du väljer en free edtion hos avast i det språket du vill ha programmen occh sedan installerar du den igen. Följ noga instruktioner som den ger dig när du installerar programmet. Efter installationen kommer du få ett mail skickat till din inkorg med en registreringsnummer som de vill att du slår in för att kunna registrera produkten. Registreringskoden du fått varar alltså i 90-dagar men kan härmed sedan be om ett nytt för att kunna använda programmet, helt gratis! En ny kod finns att hämta, här! och då ska du då välja " I'm new here and I need a registrationcode " om du alltså är ny eller om ditt kod har slutat fungera ska du välja " I am a registered user and my register has expire, I need a new one ".


    Så, nu hoppas jag att jag gett dig all information om hur du kan göra för att få din dator ren fortfarande användbar. Nu finns det väl inte så mycket att skriva kring de här punkterna. Surf well! :)

    Ally McBeal - "Snygga Ben!"

    Jag har aldrig varit förtjust i tv-serien "Ally McBeal" förr men efter att man sett ett par avsnitter av den så kan man faktiskt tycka att den är en helt-okej tv-serie och Calista Flockhart (som är huvudrollen i serien) har aldrig varit en favvis heller men sedan efter ett par avsnitter så öppnar man upp ögonen och "pang!" slår till en och inser att den där kvinnan faktiskt har ett par snygga ben. Hon är säkert stolt över dem eftersom hon jämnt har på sig kortkort kjol i serien, så inte undra på varför hon mer än gärna vill visa upp dem. Ja, jag är verkligen avvis på den där kvinnan och väldigt söt är hon också!

    Jag vill också ha ett par såna ben, orättvist! ^^


     


    Bild redigerat: av mig.



    Jag kan inte säga något mer än att jag diggar den där serien och även om den visas rätt så sent, haha fråga inte hur sent men jag gillar den helt enkelt. Karaktärerna där är bara så himla roliga att se på och att man bara vill digga hela bunten för ett tack på ett så underhållande bra program!

    Jag bjussar här på en bild av Ally McBeal (Calista Flockhart) och companiet.


    Joinin' the skeleton club?


    Bild redigerat: av mig.

    Det senaste tiden har de här stjärnorna visat sig upp sig på röda mattan med deras nya men magra kroppar. Paris nya realityserie "My New BFF" har påverkat henne mycket vilket har gjort att hon fått stressat rejält med resor och inspelningar och kan därför ha med hennes viktnedgång att göra. Och inte nämna med hon också haft det lite jobbigtkärleksfronten med pojkvännen Benjamin Madden (från bandet "Good Charlotte") däremot har Paris viktnedgång sägs oroat Benjamin med. Sedan har vi OC-stjärnan Mischa Barton som har talat ut i sin blogg som då nekar mot all anorexirykten som har skrivits mycket det senaste tiden i alla skvallertidningar och att hon berättar att hon mår bra och friskare än nånsin. Och att det bara var resorna mellan Indien och Paris som hjälpt henne gå ner i vikt. Ibland kan man fråga sig själv om man verkligen ska tro på allt som skrivs i skvallertidningar när bara själva personen ifråga vet själv vad som är sant och inte sant.
    Efter succén i den populära tv-serien "Gossip Girl" har den 15-åriga Taylor Momsen gått ner i vikt och har numera börjat gå i mer vågade outfits på röda mattan där den unga stjärnan både visar mycket hud och hennes magra kropp, kan det vara känddiskapen som påverkat henne? Vem vet?

    Jag bjuder iaf lite bilder på stjärnorna. Bilderna är lånad från olika källor.

    Införskaffa nya bikinis?

    Nu är vi äntligen kommit till en ny månad och våren närmar sig, sedan kommer sommaren smygande in. Då börjar det goda av livets erbjudande då man kan sola sig fritt på stranden, äta en iskall glass i det heta värmen utan att frysa ihjäl sig, snygga killar på stranden m.m. Ååh, jag längtar redan men det jag behöver göra innan sommaren 09 är att jag måste träna för att få en vältränad och snygg kropp och införskaffa mig ett par fina bikinsar. Jag har kollat lite runt på victoriassecret.com efter ett par snygga bikinsar och jag kan säga att Victoria's Secret misslyckas aldrig att komma med snygga kollektioner, nånsin. Victoria's Secret är verkligen 'The IT', alltid så gulliga och sexiga men om man bestämmer sig för att klicka hem några från deras hemsida så är det bäst att göra det nu. För om ni gör det i sista sekunden så kan ni räkna med att leveransen kan ta ett tid tills du får hem de till Sverige. Så gör det nu!



    Bild redigerat: av mig.

    Här mina favoriter från Victorias Secret. Snygga va? Älskar de och jag skulle inte banga med att använda de på stranden heller. För det är väl alltid kul att kunna ha bikinisar som är inte lik den andre? Så lite "One of a kind" får man lov att vara på stranden.

    Sheer Cover Mineral Foundation

    Sheer Cover Mineral Foundation lanseras i fyra nyanser.

    Make-up-märket Sheer Covers mineralfoundation har i flera år använts av kräsna make-up-artister i Hollywoods filmindustri. Nu kommer Sheer Cover Mineral Foundation till Sverige.

    Produkten kommer att finnas i fyra nyanser: light för ljus hy, medium och tan för de normala till mer solbronsade hudtonerna och dark för mörkare hudfärger. Varje produktförpackning innehåller två toner av den valda nyansen som man blandar för att få fram exakt rätt färg för sitt ansikte.

    Mineralsminket fortsätter härmed sin framfart som en av sminkindustrins främsta trender. Allt fler upptäcker nämligen fördelarna med naturliga ingredienser som låter huden andas och inte täpper igen porerna.




    - Jag måste bara säga att jag har blivit förälskade i de nya mineral foundations. Det är helt enkelt att applicera de med en borste över hela ansiktet utan att se ett dugg översminkad av lager foundation. Jag har aldrig testat en mineral produkt från Sheercover men ska nog ta och göra det så småningom. Jag är inte så förtjust i flytande foundations och det bästa är att mineral finns också nu som concealer, eyeliner och ögonskugga. L'Oreal har fantastiska mineral produkter i rimliga pris. Värt att pröva iallafall!

    Så blir läpparna mjuka igen!



    Lider du av torra, fnasiga läppar? Med några enkla knep kan du snabbt få dem i form igen.



    I kallt och blåsigt väder blir huden lätt torr, och läpparna är inget undandag. Irriterade, flagnande läppar är ingen hit, men som tur är går problemet ganska lätt att åtgärda. Så här gör du.

    Slicka inte 
    Att slicka på läpparna må göra att de känns mjukare för stunden, men kan i längden göra problemet värre. Ju mer du slickar, desto mer uttorkade blir dina läppar.

    Smörj in munnen
    Ett vårdande läppbalsam, som Lypsyl eller Försvarets hudsalva, ger dina läppar den fukt och det fett de behöver för att bli mjuka igen. Ha alltid ett i fickan eller handväskan för att applicera vid behov, till exempel efter att du ätit eller druckit någongting. Smörj också gärna in läpparna precis innan du går och lägger dig, så att ceratet för verka under natten. Nästa morgon vaknar du med mjuka läppar igen!

    Peela läpparna
    Flagnande hudlager på läpparna ser inte fräscht ut, men med lite exfoliering kan du avlägsna döda celler. Var dock försiktig så att du inte irriterar de känsliga läpparna. Peela efter en dusch, då läpparna är mjuka och fuktiga. Gnid försiktigt en handduk eller blöt tandborste i cirkelrörelser över läpparna. Smörj in dem ordentligt efteråt.

    Testa en hemmakur
    Olivolja, honung och aloe vera sägs vara toppen för att återfukta läpparna igen.



    - Jag hatar att få torra läppar, speciellt på vinter då de oftast brukar vara torra. Jag brukar använda mig av vaselin när jag blir torr om läpparna. Det funkar lika bra som en vanlig läppsyl och det räcker länge!

    Välkommen till min nya blogg!

    RSS 2.0
    Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar Få 1 miljon gratis besökare varje dag! Startblogg.se